Tjänster

Allt inom det digitala hemmet.

Installation av internet

Fler tjänster baseras på bredband, vilket ger snabbare överföringshastigheter och nya spännande möjligheter. För detta behövs ett kommunikationsnät för att tillgodose kraven. Vi hjälper dig att montera nätet och alla tillhörande kablar och komponenter hemma eller i ditt kontor. Andra komponenter som kan omfattas i installationen är modem, routrar och digitalboxar som behöver internetanslutning för att kunna hämta informationen som behövs. 

Installation av ljudsystem

Vi har allt du behöver inom ljudteknik. Med flera års erfarenhet i bagaget kan du lita på att vi erbjuder högkvalitativa produkter eller helhetslösningar inom ljud, anpassat för dig och dina behov. Vi tar även hand om den tekniska delen och installerar systemet åt dig så kan du fokusera på det som är viktigt för dig.

Montering av parabol

Vill du ha en parabol installerad i hemmet, har du problem med din nuvarande parabol?
Vi monterar och felsöker paraboler samt kan utföra alla installationer med högsta behörighet. Vi utför bland annat ny montering, service och underhåll av:

 

- Terresta Antenner
- Parabolantenner
- Centralantennsystem/kabel-TV
- 3/4G mobilantenner

 

Vi optimerar även ert TV-mottagningssystem med våra avancerade instrument och ser till att din TV-upplevelse blir störningsfri oavsett årstid och väder.

Vi har det mesta inom TV och ljud

Vi har det mesta gällande TV och ljudsystem inom de större märkena såsom Samsung, Philips, Yamaha och många andra märken.

Kontakta oss

Alsteråvägen 10B, Ålem,  384 40

info@antennotvservice.se

Måndag 14:00 - 17:00

Tisdag - Torsdag Stängt

Fredag 14:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Mönsterås Antenn och TV service